Ενημέρωση του πληθυσμού για προστασία από τα κουνούπια


Η Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και εκπρόσωπος του ΚΕΕΛΠΝΟ θα προχωρήσουν σε ενημερώσεις του πληθυσμού με θέμα «Προστασία από τα κουνούπια»:

  • την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011, στις 8:00μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Φαναρίου του Δήμου Κομοτηνής
  • την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011, στις 7:30μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων (πρώην κοινοτικό κατάστημα) Μαρώνειας του Δήμου Μαρωνείας Σαπών

Η ενημέρωση  είναι ανοικτή να την παρακολουθήσει όποιος το επιθυμεί.

    Δημοσίευση σχολίου

    2 Σχόλια

    1. Δεν ξέρω αν έχει την ευαισθησία να παραστεί και ο κ. Περιφερειάρχης ο καθ’ ύλην υπεύθυνος για την μη εφαρμογή του προγράμματος «καταπολέμησης των κουνουπιών», στην ενημέρωση του πληθυσμού από τον εκπρόσωπο του ΚΕΕΛΠΝΟ με θέμα «Προστασία από τα κουνούπια».
      Ποιος όμως θα μας προστατέψει από τον αμελή και ζαμανφουτίστα Περιφερειάρχη;
      Νομίζω ότι επιστρέψαμε σε πολύ παλιές εποχές με αυτό το Περιφερειακό Συμβούλιο.
      Για τα χάλια μας ας αναλάβουν τις ευθύνες τους οι υποστηρικτές πολιτικοί και μη της υποψηφιότητας Γιαννακίδη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Φεύγουν τα κουνούπια. Έρχονται τα χρυσορυχεία;
      Χρυσοχοΐδης: «Νέο μοντέλο ανάπτυξης» αποκτά η χώρα

      Είκοσι μεγάλα επενδυτικά σχέδια, κυρίως από τους τομείς της ενέργειας και του τουρισμού, συνολικού ύψους 5,5 δισ. ευρώ, αναμένουν την έγκρισή τους στο πλαίσιο του Fast Track, ενώ ήδη τέσσερα επενδυτικά προγράμματα συνολικού ύψους 1,2 δισ. ευρώ - εκ των οποίων τα δύο θα πραγματοποιηθούν και με ξένα κεφάλαια - και αφορούν στους τομείς της ενέργειας (τεχνολογία πράσινης ενέργειας) και των ΜΕΤΑΛΛΕΙΩΝ, έχουν λάβει ήδη το πράσινο φως από το Fast Track και αναμένουν την έγκρισή τους από τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.

      Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Μ. Χρυσοχοΐδης, παρουσιάζοντας πορεία των επενδυτικών σχεδίων στην Ελλάδα την περίοδο 2009-2011 και γνωστοποίησε ότι το υπουργείο έχει χρηματοδοτήσει συνολικά 12.019 επενδυτικά σχέδια συνολικού προϋπολογισμού 20 δισ. ευρώ, από τα οποία δημιουργούνται 15.500 θέσεις εργασίας και μέσα σε 20 μήνες έχουν δοθεί ενισχύσεις 1,8 δισ. ευρώ.

      ''Θα συγκρουστούμε με τις παθογένειες που δημιούργησαν την Ελλάδα της αντιπαραγωγικότητας των ελλειμμάτων, των χρεών και της αδράνεια'' σημείωσε ο υπουργός και γνωστοποίησε ότι ετοιμάζεται το σχέδιο του υπουργείου για την επέκταση του Fast Trαck και σε μικρότερου ύψους επενδύσεις.
      ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

      http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_31/08/2011_404226

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου