Αμφίβολη η επιστροφή Χατζηνικολάου


Τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Real Fm αξιοποίησε ως βήμα ο Νίκος Χατζηνικολάου, προκειμένου να προχωρήσει σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στους ακροατές του, και να δώσει ορισμένες διευκρινίσεις αναφορικά με το τηλεοπτικό του μέλλον στο Alter, και το κατά πόσο θα επιστρέψει στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού.
«Είμαι επαγγελματίας και θα επιστρέψω στο δελτίο όταν το Alter δείξει ότι με σέβεται. Τους τελευταίους 8 μήνες παραμένω απλήρωτος. Προτιμώ να κάθομαι στο σπίτι μου, μαζί
με την οικογένειά μου, παρά να κάνω τον χομπίστα», δήλωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου, που, για πρώτη φορά το τελευταίο διάστημα, άφησε διάπλατα ανοικτό το ενδεχόμενο να αφήσει πίσω του το κανάλι του Μπουρναζίου, και να αναζητήσει αλλού την επόμενη τηλεοπτική στέγη του.
«Τις τελικές μου αποφάσεις θα τις πάρω ανάλογα και με τη στάση που θα διαπιστώσω ότι θα κρατήσει το Alter. Δεν αποκλείω πάντως το ενδεχόμενο να εξετάσω όλα τα ενδεχόμενα, και να αναζητήσω καινούρια τηλεοπτική στέγη», ήταν τα λόγια του Νίκου Χατζηνικολάου.
REPORTER

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια