Προϋπολογισμός ΤΣΙΠΡΑ VS Προϋπολογισμός ΣΑΜΑΡΑ


10 δισ. μέτρα το '14 (και μας έλεγαν ότι είχαμε success story). 5,7 δισ. μέτρα το '16 (κι οι... success-storάδες λένε "καταστροφή")!

 Προϋπολογισµός 2016: Τα µισά µέτρα για 10πλάσια χρηµατοδότηση 
(σε σχέση µε τον Σαµαρά)
Συνήθως οι τίτλοι είναι λίγο «φουσκωµένοι», για να είναι και εντυπωσιακοί. Στην περίπτωσή µας, όµως, συµβαίνει το ανάποδο! Η αλήθεια είναι ο τίτλος µας ισχύει, αν οι δανειστές έκαναν δώρο την 5η αξιολόγηση (χωρίς µέτρα) και µας έκαναν δώρο και τη χρηµατοδότηση της «πιστωτικής γραµµής» Σαµαρά για το 2015 (και αυτή χωρίς µέτρα).

Σ' αυτή τη φαντασιακή κατάσταση, λοιπόν, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ο Σαµαράς θα έπαιρνε τα διπλάσια µέτρα από αυτά που παίρνει τώρα ο Τσίπρας. Στην πραγµατικότητα, αν έµενε στην εξουσία, θα έπαιρνε ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πολύ περισσότερα από τα διπλάσια! Αυτό προκύπτει από τις υπογραφές και τις δεσµεύσεις Ν∆ και ΠΑΣΟΚ, άσχετα µε τα όσα λένε τώρα στα κανάλια...
Με 10 δισ. µέτρα από τον Σαµαρά τα µίντια έβλεπαν... την ανάπτυξη!
3 δισ. από φόρους και 7 δισ. από περικοπές εξασφάλισε για το 2014 ο Σαµαράς. Και τολµούν να βγαίνουν τώρα οι οπαδοί του (βλέπε Αδωνι) να λένε ότι ο Τσίπρας φέρνει τη φορο-καταιγίδα. Αν δεν ξέρουν τα νούµερα, είναι άσχετοι. Αν τα ξέρουν, είναι απλώς ανόητοι πλιατσικολόγοι.

Ας διαβάσουν το πολυσέλιδο ρεπορτάζ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή και ας επιλέξουν ένα από τα δύο!