Εξεταστική για το PSI μετά τις συνομιλίες για συναίνεση προανήγγειλε ο Καμμένος

Μπορεί το βασικό ζητούμενο της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών να ήταν η συναίνεση εντούτοις ο Πάνος Καμμένος μετά την ολοκλήρωσή της ο Πάνος Καμμένος εξήγγειλε τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για το PSI επισημαίνοντας ότι αυτό δεν αποτελεί μέρος της ανακοίνωση.

Παράλληλα ο κ. Καμμένος σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του 6ωρου συμβουλίου επιτέθηκε...
στην Νέα Δημοκρατία κάνοντας λόγο για επικράτηση των υποψηφίων της ομάδας Σαμαράς και ΛΑΟΣ στη διαφωνία της ΝΔ για το προσφυγικό.

«Παρότι μέχρι τις 17:30 υπήρχε απόλυτη συμφωνία με διαφορά τη ΝΔ όπου φέρεται να επικράτησαν οι υποψήφιοι αό μάδα Σαμαρά και ΛΑΟΣ οι υπόλοιποι συμφωνήσαμε για τα αιτήματα προς την ΕΕ ότι το προσφυγικό αποτελεί ένα θέμα διεθνές και όχι Ελληνικό» ανέφερε ο κ. Καμμένος ανακοινώνοντας ότι θα ζητηθεί η οικονομική ενίσχυση και η ενίσχυση μέσων μετά τις εξελίξεις με τον πόλεμο στη Μέση ΑΝατολή.

Όσον αφορά στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης ο κ. Καμμένος είπε ότι «συμφωνήσαμε για αλλαγές στο νόμο περί ευθύνης υπουργών και την αλλαγή του εκλογικού νόμου από αυτή τη Βουλη προς το αναλογικότερο με διαφωνία της ΝΔ».

Για το ασφαλιστικό τέλος είπε ότι «η συμμαχία Σαμαρά-Βενιζέλου οδήγησε τη διαφοροποίηση των δύο κομμάτων σε σχέση με όλους τους άλλους. Προτίμησαν να προστατεύουν τις πολιτικές που οδήγησαν το συνταξιοδοτικό σε αδιέξοδο, την πολιτική του PSI».