Κοντονής: Όσοι διαφωνούν, να παραδώσουν τις έδρες τους!

Απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανησυχία που υπάρχει ότι το ασφαλιστικό θα φέρει νέες… απώλειες για την κυβέρνηση, ο Σταύρος Κοντονής καλεί τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που τυχόν θα διαφωνήσουν, να παραδώσουν τις έδρες τους.

«Θεωρώ ότι αυτό είναι καθήκον και υποχρέωση. Διότι όσοι πολιτευτήκαμε με τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ γνωρίζαμε τα προβλήματα, οι δυνατότητες λύσεων ήταν προεκλογικά γνωστές» σημείωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Ο κ. Κοντονής απορρίπτει το ενδεχόμενο οικουμενικής κυβέρνησης, λέγοντας ότι η κυβέρνηση έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία χρειάζεται ειλικρινής διάλογος. «Αν προκύψουν συναινέσεις στα θέματα που θα τεθούν, θα είναι ευχάριστο. Αλλά να μετουσιωθεί ένας διάλογος για τα κρίσιμα θέματα της ελληνικής κοινωνίας σε οικουμενική κυβέρνηση είναι κάτι που έχει αποκλείσει η κυβέρνηση…» τονίζει.

Για τα πρόσφατα επεισόδια σο ντέρμπι της Λεωφόρου, ο υφυπουργός Αθλητισμού υπογραμμίζει ότι θα ασκήσει τα δικαιώματα που του παρέχει ο νόμος για επιπρόσθετα μέτρα, ενώ αποκαλύπτει ότι έως το τέλος του έτους η Αστυνομία δεν θα φυλάσσει τους αγωνιστικούς χώρους.