Σκληρή γλώσσα κατά Σαμαρά από Μαρκογιαννάκη

    Σταλινική χαρακτηρίζει την απόφαση και τη διαδικασία διαγραφής του ο βουλευτής Χανίων Χρήστος Μαρκογιαννάκης σε συνεντεύξεις του σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

    Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε εναντίον του Προέδρου της ΝΔ κ. Α. Σαμαρά, λέγοντας ότι «ήλθε η Πολιτική Άνοιξη να καταβροχθίσει τη ΝΔ» και έκανε λόγο για «ανασφάλεια που κάνει τον πρόεδρο της ΝΔ να βλέπει φαντάσματα και εχθρούς». 

    Μιλώντας στον τηλεοπτικό MEGA ανέφερε ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα αποφασίσει αν θα είναι υποψήφιος περιφερειάρχης, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι θα ενταχθεί στον πολιτικό φορέα, τον οποίο οι πληροφορίες φέρουν την κα Ντόρα Μπακογιάννη να ιδρύει.

    Μιλώντας στο ραδιοσταθμό BHMA fm, ο πρώην Υπουργός είπε,μεταξύ άλλων, "όχι δεν είναι δεδομένο, ειλικρινά σας το λεω δεν είναι δεδομένο, το
μετράω, όπως το μέτραγα και πριν από δύο ημέρες και το εξετάζω να δω ποιες παρενέργειες και να δω «τι πούλια θα πιάσω», δεν είναι βέβαιο, στην Κρήτη μιλάμε ότι κάνουμε εκλογές, και εγώ ξέρω να κάνω εκλογές γιατί 22 χρόνια που είμαι Βουλευτής στον νόμο Χανίων, δεν ήμουν ούτε στη Καλαμάτα, ούτε στην Μάνη, όπου με τα ποσοστά βγάζουμε το όποιον θέλουμε. Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση συνεχή».

    Πάντως είπε ότι αν και είχε σκοπό να αποσυρθεί από την πολιτική τώρα θα παραμείνει «για τουλάχιστον μια δεκαετία».

    Έκανε λόγο «για πολιτικάντηδες και κωλοτούμπες», λέγοντας ότι ίδιος δεν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. 

    Η Ρηγίλλης απέφυγε να κάνει σχόλιο, ενώ όπως ανέφεραν στελέχη του κόμματος, ο Α. Σαμαράς δεν μπορούσε να αφήνει να σέρνεται «η δημόσια διαφωνία και διαφοροποίηση» του Χρήστου Μαρκογιαννάκη απέναντι στην υποψηφιότητα Πλακιωτάκη για την περιφέρεια Κρήτης. 

    Ορισμένοι στην ΝΔ εκτιμούν πως η ηγεσία του κόμματος έστειλε μήνυμα και σε άλλους βουλευτές που ενδεχομένως διαφωνούν με επιλογές υποψηφίων στις περιφέρειες τους.

    Δηλώσεις Χρήστου Μαρκογιαννάκη από τα Χανιά 

    Βολές κατά του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά εξαπέλυσε απόψε, με δηλώσεις του στα Χανιά ο ανεξάρτητος βουλευτής Χρήστος Μαρκογιαννακης.

    «Ο κ. Σαμαράς ως πρόεδρος της ΝΔ προφανώς επηρεασμένος από το γεγονός ότι στην εσωκομματική προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη του νέου προέδρου είχα υποστηρίξει την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, έδειξε από την πρώτη στιγμή μια απίστευτη εμπάθεια στο πρόσωπο μου.

    Ουσιαστικά συμπεριφερόταν σαν να μην υπάρχω παρά το γεγονός, ότι ήμουν από τους αρχαιότερους βουλευτές της ΝΔ και ο αρχαιότερος βουλευτής της ΝΔ στην Κρήτη.

    Έκανα πολλές προσπάθειες, για να γίνει ένα άνοιγμα να σπάσει ο πάγος.

    Με δική μου πρωτοβουλία συναντήθηκα μαζί του, με δική μου πρωτοβουλία είχα μια δεύτερη συνάντηση και του παρέδωσα μια επιστολή για τις απόψεις μου για τις εξεταστικές επιτροπές, δύστυχος όμως όλα αυτά χωρίς αποτέλεσμα».

    Σύμφωνα με τον κ. Μαρκογιαννάκη αν και ήταν βουλευτής της ΝΔ δεν ερωτήθηκε ποτέ, για τις διαδικασίες επιλογής του υποψηφίου που θα στηρίξει η ΝΔ στην περιφέρεια Κρήτης.

 Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη

    "Πιστεύω πάντα ότι στην πολιτική η πρόσθεση και ο πολλαπλασιασμός είναι πολύ πιο χρήσιμες,από την αφαίρεση και την διαίρεση", ανέφερε ο βουλευτής και υπευθύνος του τομέα περιβάλλοντος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. οποιος εχει μυαλο,φευγει μονος του,δε μενει στην ΠΟΛΑΝ.Ειναι ντροπη να εχει αυτη την ηγεσια η παραταξη,το Πασοκ κερδισε στις εσωκομματικες της ΝΔ το Νοεμβριο,αλλα οταν καταλαβουν τι εγινε ''χαιρετα μου τον πλατανο''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα @ρχ.....ι@ μας κουνιούνται ρε μαρκογιαννακη...
    Αυριο ουδεις θα ασχολειτε μαζι σου... ουτε φυσικα και με τη ντορα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να βρίζεις στις 2:12 το πρωί μάλλον τρέμεις ολόκληρος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχααα
    Έχω μια τρομαρα... αφου να φανταστεις δεν κοιμήθηκα ολη τη νυχτα...
    Έσυ τι κανεις μεχρι τις 2:00 το πρωί ψάχνεις άλλοθι για να διώξεις το φόβο σου;
    Ντόρα Ντόρα έχεις ακομη ένα ντορακι μαζι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο το πολυ το κουνημα,κοιτα μη ζαλιστουν και πεσουν....κατω ,εκει στα ποσοστα της ΠΟΛΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9:21@ Να ξέρεις οτι μπορείς να δείς τα σχόλια και το πρωί...Εσύ το έγραψες στις 2:12 εγω το είδα στις 8:12 το πρωί... το κατάλαβες ΣΑΜΑΡΑΚΙ η να προσπαθήσω κι άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου