Απορρίπτει η Ρηγίλλης πρόταση Καρατζαφέρη για κοινή υποψηφιότητα Αβραμόπουλου

Aιχμηρή απάντηση έδωσαν στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ.Καρατζαφέρη κύκλοι της Ρηγίλλης με αφορμή την πρόταση που διατυπώνει σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής να στηριχθεί από κοινού για την περιφέρεια Αττικής ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ουσιαστικά να αποσυρθεί η υποψηφιότητα του Βασίλη Κικίλια που έχει ανακοινώσει η Νέα Δημοκρατία.

«Κάνω μια ύστατη έκκληση για να μην δώσουμε και τον μίνι πρωθυπουργό στο ΠΑΣΟΚ . Να προτείνει τον κύριο Αβραμόπουλο και θα μπορούσαμε και εμείς να τον στηρίξουμε με δικούς μας αντιπεριφερειάρχες» αναφέρει μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

«Η ΝΔ έχει υποψήφιο νίκης, ανανέωσης και ελπίδας στην Περιφέρεια Αττικής τον Βασίλη Κικίλια, που θα εκφράσει με συνέπεια την πλειοψηφία των

πολιτών της Αττικής, οι οποίοι -μεταξύ των άλλων- αντιλαμβάνονται τα αδιέξοδα του μνημονίου και τις ευθύνες εκείνων που το ψήφισαν» απάντησε η Ρηγίλλης μόλις τα μέσα ενημέρωσης προδημοσίευσαν το τμήμα της συνέντευξης του κ Καρατζαφέρη, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα την διαφορετική προσέγγιση ΝΔ-ΛΑΟΣ στο μνημόνιο.

Ανταπαντώντας κύκλοι του ΛΑΟΣ παρέπεμψαν στο έργο του Λουίτζι Πιραντέλο «Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε».

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου