Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις Έλσας Παπαδημητρίου με τη Ρηγίλλης!

Σε τεντωμένο σχοινί είναι οι σχέσεις της Έλσας Παπαδημητρίου με τη Ρηγίλλης, καθώς η βουλευτής της ΝΔ, παρά το πλαίσιο που έθεσε ο Πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, επανήλθε με αιχμηρές δηλώσεις της στο ΜEGA. 

    Η ΝΔ έχει θέσει στο μικροσκόπιο τις δηλώσεις και άλλων στελεχών και, σύμφωνα με πληροφορίες, τις αξιολογεί, σε σχέση με τους κανόνες που όρισε ο Α. Σαμαράς για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

    Ορισμένοι εκτιμούν ότι δεν αποκλείεται να ληφθεί συνολικά απόφαση για όσους κριθεί ότι διαφοροποιούνται.

    Δεν είναι τυχαίο ότι ο, εκ των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων, Κ. Τζαβάρας μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ είπε ότι «υπάρχει κάποιος που είναι έξω από το κόμμα και με ένα τηλεκοντρόλ κινεί διάφορα στρατιωτάκια προς τη μια ή
την άλλη κατεύθυνση». 

    Η βουλευτής Αργολίδας Ελσα Παπαδημητρίου ανέφερε, μεταξύ άλλων, σχετικά με τις υποψηφιότητες Δράκου (που στηρίζει η ΝΔ) και Τατούλη (ανεξάρτητος, πρώην βουλευτής της ΝΔ) στην Πελοπόννησο ότι «δεν θα βγω εγώ να πω είναι καλή επιλογή ο Τατούλης. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνος του ο Τατούλης και ο Δράκος και ο λαός θα κρίνει». 

    Ανέφερε ότι διατηρεί φιλική σχέση με την κα Ντόρα Μπακογιάννη και επέκρινε την ηγετική ομάδα της ΝΔ, λέγοντας «δεν μπορώ να ακούω νέα παιδιά να κρίνουν ως ύποπτη τη συμπεριφορά καταξιωμένων πολιτικών. Είναι άπρεπο και ανόητο». 

    Έκανε λόγο για «ανασφάλεια ορισμένων» και απαντώντας σε ερώτηση για πιθανή ανεξαρτητοποίηση, είπε ότι «δεν εξαρτάται μόνον από εμένα. Αν η θηλιά φθάσει στο λαιμό μου θα πρέπει να αντιδράσω».

    Πάντως, στελέχη της ΝΔ υπογραμμίζουν ότι στη μάχη για την περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλευρό του κ. Δράκου θα βρεθεί και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Σταύρος Δήμας, ο οποίος, όπως αναφέρουν, εκφράστηκε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση θετικά. 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. άμα το είπε ο Τζαβάρας,κορυφαίος πολιτικός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλη είδηση!θα είναι και ο Δήμας στο πλευρό του δράκου!!!δηλαδή φοβούνται ακόμη και τον αντιπρόεδρο τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου