Η "Δημοτική Αναγέννηση" στον Β. Λαμπάκη

Όλοι εμείς που εδώ και χρόνια  υπηρετούμε   την  δημοτική   παράταξη   του   Δήμου
Φερών   «ΔΗΜΟΤΙΚΗ     ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ»     Δημοτικοί      σύμβουλοι ,   πρόεδροι
Τοπικών,  συμβουλίων  Τοπικοί  σύμβουλοι  αλλά   και   μέλη  του  Συνδυασμού  που
 υπηρετούμε    μέσα από  τον Αυτοδιοικητικό   θεσμό  την  τοπική   Δημοκρατία αφού
 λάβαμε υπόψη μας :
                                                                                                                                    
Την νέα πραγματικότητα που δημιουργήθηκε στο Δήμο μας μετά την κατάργηση του και την συνένωση του στον Δήμο Αλεξ/πολης σύμφωνα με τις κείμενες ισχύουσες διατάξεις του ν. Καλλικράτη.
Τις υποψηφιότητες για την θέση του Δημάρχου στον νέο διευρυμένο Δήμο Αλεξ/πολης και την κατά το δυνατό
αντικειμενική αξιολόγηση τους με βάση την δυνατότητα τους, το ήθος, την αυτοδιοικητική εμπειρία, την προσωπικότητα και τον σεβασμό που επεδείχθη μέχρι τώρα στον αγώνα των δημοτών μας για την αυτοτέλεια του Δήμου μας που δεν ευδοκίμησε, με γνώμονα το κοινό καλό αποφασίσαμε κατά σύγκληση των μελών της παράταξης μας την 29-8-2010 ομόφωνα την προσχώρησή μας στην παράταξη << ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ >> με επικεφαλής υποψήφιο Δήμαρχο τον Ευάγγελο Λαμπάκη, γιατί πιστεύουμε ότι διαθέτει όλα τα προαναφερόμενα προκειμένου να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων που απαιτεί ο νέος διευρυμένος Δήμος μας.
Ο Καλλικράτης έτσι όπως σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε αποτελεί ένα μόρφωμα που δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που οραματιζόταν τα προηγούμενα χρόνια όλοι η αυτοδιοικητικοί της πατρίδας μας ανεξάρτητα κομματικής προέλευσης.
Αυτό το μόρφωμα  έγινε  με τέτοιο τρόπο ώστε   να ικανοποιήσει αποκλειστικά την Τρόικα χωρίς  παρέχει  δυνατότητες ανάπτυξης των καταργούμενων περιφερειακών Δήμων.
Έχοντας ευθύνη της απόφασης μας και ότι αυτή σηματοδοτεί, ξεπερνώντας αγκυλώσει και κριτήρια κομματικά ή άλλων πεπαλαιωμένων προσωπικών στρατηγικών στην τοπική αυτοδιοίκηση, συνεχίζουμε τον αγώνα μας μαζί με τον Ευάγγελο Λαμπάκη προσαρμοζόμενοι στην νέα διαμορφωμένη πραγματικότητα, κοιτάζοντας μέσα από την συνολική ευημερία του διευρυμένου Δήμου, να διασφαλίσουμε την ευημερία των κατοίκων του καταργούμενου Δήμου μας και να συνεχίσουμε την ανάπτυξη του που συντελείται την τελευταία δεκαετία, αντιστεκόμενοι στις παράλογες απαιτήσεις του Καλλικράτη.
Νικόλαος Γκότσης
apo vira-feres.blogspot.com. 


              
                                                                                       

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια