Κλείνει τα μέτωπα ο Σαμαράς

    Μετά την κα Έλσα Παπαδημητρίου, ένας ακόμη δυσαρεστημένος βουλευτής, ο κ. Θανάσης Γιαννόπουλος συντάχθηκε σήμερα με τις επιλογές του κόμματος για την περιφέρειά του, μετά από συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο της ΝΔ στη Ρηγίλλης.

    Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε ότι "είχαμε μια πολύ ωραία συζήτηση με τον πρόεδρο. Συζητήσαμε πολλά θέματα, κυρίως για την αυτοδιοίκηση και για την Στερεά Ελλάδα". 

    Συνεχίζοντας είπε ότι "μπορεί να έχω οποιαδήποτε ένσταση ή πικρία γιατί δεν επέλεξαν εμένα για υποψήφιο, αυτό είναι προσωπικό θέμα, ωστόσο, η σημερινή εποχή απαιτεί πολιτική σωφροσύνη και θα στοιχηθώ με την απόφαση των οργάνων του κόμματος".

    Ο κ. Γιαννόπουλος απέφυγε να απαντήσει αν θα στηρίξει ενεργά τον κ. Θανάση Χειμμάρα που είναι ο υποψήφιος
της ΝΔ για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.

    Ρωτήθηκε ακόμη αν θα φύγει από την κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ και απάντησε λέγοντας ότι "ανήκω στην ΝΔ και αυτό το κόμμα το έχουμε χτίσει όλοι μαζί, λιθαράκι- λαθαράκι".

    Ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να σταματήσουν οι δημόσιες εκφράσεις δυσαρέσκειας από βουλευτές, που φέρονται ως συνομιλητές της κας Ντόρας Μπακογιάννη, δηλώσεις που προκαλούν εσωστρέφεια και αντίστοιχο πολιτικό κόστος στον δρόμο προς της αυτοδιοικητικές εκλογές.

    Επαφές με "επίφοβους" βουλευτές του κόμματος έχουν, ήδη, κάνει, από την περασμένη εβδομάδα, στελέχη που βρίσκονται δίπλα στον πρόεδρο της ΝΔ.

    

    Σύσκεψη για τη Θεσσαλία

    Σύσκεψη για την υποψηφιότητα του Κώστα Αγοραστού στην περιφέρεια Θεσσαλίας, την οποία στηρίζει η ΝΔ, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του κόμματος στη Ρηγίλλης. 

    Μετά το τέλος της σύσκεψης ο υποψήφιος περιφερειάρχης δήλωσε ότι το μήνυμα που βγήκε είναι ότι υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες νίκης. 

    Επεσήμανε παράλληλα ότι οι εκλογές γίνονται σε περιβάλλον ιδιαίτερα αρνητικά φορτισμένο κι ο κόσμος αγωνιά , έχει προβλήματα, δεν έχει δουλειά, δεν έχει χρήματα, βλέπει ότι το μέλλον του είναι αβέβαιο, δεν έχει ελπίδα. "

    Εμείς, είπε, πρέπει να δώσουμε ελπίδα και διέξοδο στο αδιέξοδό του. Αυτά που φάνταζαν ακατόρθωτα μέχρι σήμερα, να γίνουν κατορθωτά. Οπωσδήποτε, δεν θα είμαστε από εκείνους που θα βαφτίσουν τα συμφέροντα οράματα, συμπλήρωσε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια