Στα «κάγκελα» πάλι ο … ανεξάρτητος Παυλίδης!!!

Μετά την μεγαλειώδη γκάφα της ΝΟΔΕ Ξάνθης (διαβάστε την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης), που με λαϊκίστικο και καθαρά τοπικιστικό τρόπο προσπάθησε να καρπωθεί πολιτικά οφέλη, άρχισαν τα όργανα. Από την μία, ο Λάκης Στυλιανίδης, εκ νέου υποψήφιος για Δήμαρχος Ξάνθης με το χρίσμα της ΝΔ, έβγαλε ανακοίνωση που ενώ από την μία αδειάζει την ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης λέγοντας «το θέμα δεν προσφέρεται για κομματική στείρα αντιπαράθεση», από την άλλη γράφει «θα πρέπει (το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης) οπωσδήποτε να βλέπει με άλλο μάτι την ανάπτυξη στη Θράκη και το Νομό Ξάνθης…».
Και από την άλλη ο... «ανεξάρτητος»... με το χρίσμα της ΝΔ(!) για την Περιφέρεια Ανατολικής
Μακεδονίας και Θράκης Γιώργος Παυλίδης, βγάζει στο καπάκι άλλη ανακοίνωση που αδειάζει και ΝΟΔΕ και Στυλιανίδη: «Πιστεύω σε μία δίκαιη μεταχείριση όλων των περιοχών της Περιφέρειας. Πιστεύω στην ανάπτυξη με τις δικές μας δυνάμεις όπως επίσης και στις δυνατότητες της κάθε περιοχής. Να μείνουν πίσω οι τοπικισμοί και να αναπτυχθεί στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη η περιφερειακή συνείδηση και οποιαδήποτε άλλη θέση περιττεύει».
Στα κάγκελα λοιπόν ο Παυλίδης, που βλέπει πως οι τοπικιστικές φανφάρες της ΝΟΔΕ και του Στυλιανίδη του χαλάνε την «σούπα». Ο καθένας βέβαια, ανάλογα με το «target group» του, λέει αυτά που πιστεύει πως χαϊδεύουν τα αυτιά των πολιτών. Με την διαφορά πως πλέον οι πολίτες έβγαλαν το κερί από τα αυτιά τους και μπορούν να διακρίνουν ποιοι προσπαθούν να τους εκμεταλλευτούν...

http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια