ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ... "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΥΛΙΔΗ!

Από τις 16 Ιουλίου είχε διαρρεύσει ότι πήρε το... "Μπλε Φως" από την Ρηγίλλης ο Νομάρχης Ξάνθης Γ. Παυλίδης. Κάτι που του κόστησε έναν από τους σημαντικότερους συνεργάτες του.
Έλα όμως που η διαρροή αυτή τον "έκαψε" από το ζέσταμα... με αποτέλεσμα: α) να δυσανασχετήσει με όσα έγιναν ο Σαμαράς β) Να εκνευριστεί η Ντόρα Μπακογιάννη, που τον θεωρούσε δικό της άνθρωπο (Όλοι στην Ξάνθη ξέρουν πολύ καλά πως ο Παυλίδης είναι "κολλητός" με την Ντόρα).
Όμως, η Ρηγίλλης δεν είχε άλλη επιλογή. Κανείς άλλος δεν ήθελε να πιει το πικρό ποτήρι της ήττας. Και ο μόνος που πήρε κάποιες... "διαβεβαιώσεις", ήταν ο Παυλίδης. 
Τελικά, βρέθηκε η "χρυσή" λύση. Να κατέβει ως... "ανεξάρτητος" υποψήφιος για να σταματήσουν οι
αντιδράσεις από την Ντόρα.
Δυστυχώς όμως, ακόμη και αυτή η λύση αποδείχθηκε μέγα στραπάτσο μετά από την πανέξυπνη δήλωση της Μπακογιάννη στο MEGA και τις αντιδράσεις που υπήρξαν στην Ξάνθη, από πολίτες και στελέχη της Ν.Δ., που θεώρησαν εμπαιγμό της νοημοσύνης τους την δήθεν "ανεξάρτητη" υποψηφιότητα.
Έτσι, μετά από λίγες ημέρες ήρθε και η... "πρόταση" από την Ρηγίλλης. Όχι "χρίσμα", όχι "υποστήριξη". Απλά ΠΡΟΤΑΣΗ.
Μπάχαλο. Αυτή η ανακοίνωση-κοροϊδία της Ν.Δ. εξαγρίωσε ακόμη περισσότερο τους Ξανθιώτες. Η επικοινωνιακή τακτική που επέλεξε ο Νομάρχης Ξάνθης, του γύρισε δύο φορές μπούμερανγκ.
Για αυτό το λόγο, ο Γεροντόπουλος (υπεύθυνος ΜΜΕ της Ν.Δ. για την Περιφέρεια Α.Μ.Θ.), αναγκάστηκε άρον-άρον να βγει στα ΜΜΕ της Ξάνθης, μπας και καταφέρει να σώσει κάπως την κατάσταση.
Πάντως, δεν ακούστηκε όσο πιστικός θα ήθελε.
Από την μια "θα τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις", από την άλλη "είναι ανεξάρτητος"... και το καλυτερότερο; 
Είπε πως "η Επιτροπή Αξιολόγησης της Ν.Δ. είδε πως έχουν τα πράγματα και τελικά κατέληξε στον κ. Παυλίδη".
Γιατί, είχατε κανέναν άλλο υποψήφιο; Κατέθεσε κάποιος άλλος υποψηφιότητα για περιφερειάρχης στη Ν.Δ. και δεν το ξέραμε;
Είναι κοινό μυστικό ότι η Περιφέρεια Α.Μ.Θ. είναι χαμένη για την Ν.Δ.. Με αυτά τα τερτίπια νομίζετε πως θα σωθεί η παρτίδα;

piazzadelpopolo

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια