Πρόταση Ντόρας στον Γιάννη Μανουρά για την Περιφέρεια Κρήτης

Σε στέλεχος από την Ανατολική Κρήτη φαίνεται να καταλήγει η Ντόρα Μπακογιάννη για τον υποψήφιο για την αιρετή Περιφέρεια Κρήτης που θα στηρίξει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Cretalive, η ανεξάρτητη βουλευτής έκανε ήδηπρόταση στον πολιτευτή Γιάννη Μανουρά να κατέβει υποψήφιος, μετά και τις συζητήσεις που είχε τις τελευταίες ημέρες, με αφορμή την κάθοδο της στην Κρήτη για κοινωνική εκδήλωση στην Ελούντα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πολλά ήταν τα στελέχη, κυρίως από τον νομό Λασιθίου που επεσήμαναν στην κ. Μπακογιάννη πως
ενδεχόμενη υποψηφιότητα Μαρκογιαννάκη δεν θα "τραβούσε" στα ανατολικά , κυρίως εξαιτίας των γεγονότων με τους αγρότες στο Λιμάνι του Πειραιά και την στάση του τότε αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης. Το γεγονός αυτό - σε συνδυασμό και με τ' αποτελέσματα δημοσκόπησης που φέρεται να έδειχνε πίσω από τον υποψήφιο της ΝΔ τον κ. Μαρκογιαννάκη- φαίνεται να έκανε την πρώην Υπουργό Εξωτερικών να αναθεωρήσει τις αρχικές σκέψεις της και να στραφεί στο πρόσωπο του κ. Μανουρά, ο οποίος - να θυμίσουμε έχει συμμετάσχει δύο φορές μέχρι τώρα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου για τις εθνικές εκλογές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια