Η συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη στο ‘‘Ανοιχτό Σχολείο!’’ το 10ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης

«…Δώσε μου τα όνειρά σου… Χέρια ψηλά θα ενώσουμε και όλοι μαζί θα φτιάξουμε ένα κόσμο από Αγάπη και Ελπίδα..!» τραγούδησαν οι μαθητές του 10ου Δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016, υποδεχόμενοι την αγαπημένη συγγραφέα παιδικών βιβλίων Γιολάντα Τσορώνη-Γεωργιάδη.
Ήταν ένα αξέχαστο τρίωρο πρωινό για τους μαθητές από το «Ανοιχτό Σχολείο» γεμάτο με διαδραστικά και βιωματικά εκπαιδευτικά παιχνίδια παρέα με τους Ήρωες από τα βιβλία της συγγραφέα ‘‘Το Ηλιοφέγγαρο’’, ‘‘Ζήτω η Αγάπη’’ και ‘‘Μια Φιλία με Αγκάθια’’.
Εμφάνιση Η συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη στο ‘‘Ανοιχτό Σχολείο!’’ το 10ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης5.jpg
Θερμά συγχαρητήρια αξίζει η Διεύθυνση και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας για την άριστη προετοιμασία των παιδιών μας, καθώς και το βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης και προσωπικά η κα Φωτεινή Σκαρλακίδου για τη συνδρομή.
H παραπάνω Βιωματική Δράση εντάσσεται στο Πρότυπο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! Ονειρεύομαι, Νοιάζομαι, Θέλω, Μπορώ» του Συλλόγου Γονέων 10ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξανδρούπολης, που υλοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά με τη συνεργασία του συλλόγου Διδασκόντων και καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους 2016-2017.
Εμφάνιση Η συγγραφέας Γιολάντα Τσορώνη στο ‘‘Ανοιχτό Σχολείο!’’ το 10ο Δημοτικό Αλεξανδρούπολης11.jpg