Εθιμοτυπική συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης- ΟΕΕΘ με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης

Εθιμοτυπική συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης- ΟΕΕΘ με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης
Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική συνάντηση του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Θράκης με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελο Λαμπάκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας, κ. Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ, ο Γενικός Γραμματέας, κ. Αντώνης Φραντζής και οι κ.κ. Ιωάννης Γλήνιας, Βασίλης Κασαπίδης και Μιχάλης Νικολαΐδης.
Εμφάνιση συνάντηση με Δ.Σ. Ο.Ε.Ε.Θ.2.jpg
Ο κ. Χατζημιχαήλ παρουσίασε στον κ. Λαμπάκη σχετική μελέτη που αφορά στην αποτύπωση του οικονομικού περιβάλλοντος της Θράκης, τους ρυθμούς κίνησης της αγοράς και την αναδιαμόρφωση της επιχειρηματικότητας με την είσοδο νέων επαγγελμάτων. Επίσης, τον ενημέρωσε για τις εποικοδομητικές συναντήσεις που πραγματοποιεί ο ίδιος ως Πρόεδρος με θεσμικούς φορείς άλλων δήμων με αφορμή τη δημιουργία του πρότυπου Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Αλεξανδρούπολης καθώς και για τη συνεργασία της Ομοσπονδίας με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης για τη δημιουργία φορέα πιστοποίησης τοπικών προϊόντων και τη δημιουργία και ανάδειξη του brand name «ΘΡΑΚΗ» αλλά και με το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με σκοπό την επιμόρφωση και αναβάθμιση των στελεχών σε θέματα αστικής οικονομίας.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του οικείου Εμπορικού Συλλόγου ενώ παράλληλα συζητήθηκε η παρέμβαση του Δήμου Αλεξανδρούπολης και της ΠΕΔ στη δημιουργία brand name που να κατοχυρώνει τα θρακιώτικα προϊόντα.
Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την αξιοποίηση των αποθηκών του Ο.Σ.Ε. μέσα από τα χρήματα που εξασφάλισε ο Δήμος Αλεξανδρούπολης από τη Στρατηγική της Βιώσιμης Αστικής Ανάπλασης, η οποία προβλέπει μεταξύ των άλλων τη δημιουργία χώρου έκθεσης και πώλησης παραδοσιακών προϊόντων από παραγωγούς της Θράκης και για την οποία συμφωνήθηκε η ουσιαστική συμμετοχή και συνδρομή της Ομοσπονδίας.