Συλλυπητήρια επιστολή του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελου Λαμπάκη για το θάνατο του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γεωργίου Παυλίδη

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, εκφράζει τα πιο θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γεωργίου Παυλίδη, για την απώλειά του.
Ο Γιώργος Παυλίδης υπήρξε ένας εκλεκτός άνθρωπος και εξαίρετος αυτοδιοικητικός που με αξιοπιστία, ανιδιοτέλεια και ζήλο υπηρέτησε την πατρίδα του καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του, συνεργαζόμενος με όλους τους θεσμικούς φορείς με γνώμονα πάντοτε το όφελος και το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.
Αγωνιζόταν πάντοτε με σθένος και μαχητικότητα για τις αρχές και τις ιδέες του, που συνοψίζονταν στο ήθος, την πολιτική ηθική, τη σοβαρότητα, τη γνώση και την αλήθεια, στοιχεία που συνθέτουν το χαρακτήρα ενός σπάνιου πολιτικού ανδρός και αποτελούν το μείζον ζητούμενο σήμερα.
Ο θάνατος του Γιώργου Παυλίδη αποτελεί πραγματική απώλεια για την αυτοδιοικητική οικογένεια της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφήνοντας το έργο του ως παρακαταθήκη για τον τόπο και τους ανθρώπους του και φάρο φωτεινό για τους διαδόχους του.