Β.Τσομπανίδης: Ανόητοι και αμετανόητοι στην ΝΔ εμμένουν σε κατασχέσεις αγροτικών επιδοτήσεων !!!

Αμετανόητοι και ανόητοι στην Ν.Δ στην διάρκεια ανοικτής συζήτησης με θέμα «Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες», που διοργανώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (15/10) στο ξενοδοχείο «ΑΙΓΕΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ» στη Βέροια, επίσημα ανακοίνωσαν κατασχέσεις των αγροτικών επιδοτήσεων, κάτι που αντιβαίνει κάθε ευρωπαϊκή νομοθεσία....Φυσικά δεν είναι πρώτη φορά που εμμένουν και επιμένουν να προσπαθούν να βάλουν χέρι στις επιδοτήσεις των αγροτών. Ξεκίνησε με Βεργίνη και Βρούτση όταν τους έβαλε στην θέση τους μετα απο αναφορά του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ (ΑΚΚΕΛ) ο τότε επίτροπος γεωργίας Χόγκαν που τους απάντησε πως οι ευρωπαϊκές επιδοτήσεις δίνονται για ανάπτυξη των αγροτικών επιχειρήσεων και όχι για να πληρώνουν οι αγρότες φόρους, εισφορές και δάνεια. Το κόψανε τότε μέχρι που άλλαξαν αρχηγό, ήρθε ο Μητσοτάκης και το έκανε σημαία, 2 φορές ζήτησε απο τον Τσίπρα άμεση κατάσχεση (συμψηφισμό το ονομάζει) των αγροτικών επιδοτήσεων την πρώτη φορά στην ολομέλεια της βουλής και την δεύτερη στην ΔΕΘ.

Και τώρα ο Αυγενάκης πάει με μερικούς παρατρεχάμενους βουλευτές που φυσικά καμιά σχέση δεν έχουν ούτε με τον αγροτικό κόσμο ούτε με το πολλά προβλήματα του που για τα περισσότερα οι ίδιοι φέρουν την ευθύνη μιας και αυτοί μαζί με τους συντρόφους τους του ΠΑΣΟΚ προκάλεσαν και ευθαρσώς ζητάνε για ακόμη μια φορά κατάσχεση-συμψηφισμό των αγροτικών επιδοτήσεων. Με ένα κατάπτυστο μανιφέστο που ονομάζουν«Συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες» στο σημείο 7. μας λένε με λίγα λόγια πως θέλουν να βουτήξουν τις ευρωπαικές αγροτικές επιδοτήσεις : 7. Την ενίσχυση των εσόδων του Ο.Γ.Α. με την εφαρμογή των συμψηφισμών οφειλομένων εισφορών με τις κοινοτικές επιδοτήσεις, ώστε να αποτραπεί η υπέρμετρη αύξηση των εισφορών. Ντροπή και αίσχος κύριοι της Ν.Δ όπως ντροπή και αίσχος είναι το άρθρο 7 του λιβελογραφήματος προς ανόητους το οποίο μας λέει πως αν γίνουν κυβέρνηση θα επιστρέφουν ποιο γοργά τον ΦΠΑ !!!!!!!! Ποιον ΦΠΑ ????που η κυβέρνηση Σαμαρά μας ανάγκασε να κρατάμε βιβλία και το 96% των αγροτών δεν λαμβάνει επιστροφή ΦΠΑ.

Σοβαρευτείτε εκεί στην ΝΔ με αντιαγροτικά μέτρα κατασχέσεις και φοροεπιδρομή (που εσείς πρώτοι φέρατε) δεν γίνεται αγροτική πολιτική.....Κακοί μαυρογιαλούροι και επικίνδυνοι για τον αγροτικό κόσμο είσαστε...