Ο Χρυσαυγίτης δολοφόνος «στρογγυλοποιημένος» από τις εφημερίδες - Μέλος ακροδεξιού κόμματος για Καθημερινή, πρώην αστυνομικός για Πρώτο Θέμα

Αίσθηση προκαλεί η… διακριτική μεταχείριση που επιφυλάσσουν ορισμένες εφημερίδες για τον χρυσαυγίτη δράστη του στυγερού εγκλήματος στην Πανόρμου.
Συγκεκριμένα, η «σοβαρή» Καθημερινή τον παρουσιάζει ως μέλος ακροδεξιού κόμματος χωρίς να αναφέρει τη Χρυσή Αυγή ενώ το «γνωστό» Πρώτο Θέμα γράφει, γενικώς και αορίστως, για κάποιον πρώην αστυνομικό.
Η «στρογγυλοποίηση» του χρυσαυγίτικου προφίλ του δολοφόνου πραγματοποιείται την ώρα που είναι γνωστό και δημοσιευμένο ότι πρόκειται για πρώην αστυνομικό ο οποίος οργάνωσε τάγματα εφόδου στη Μεσσηνία. 
Η δημοσιογραφική αυτή πρακτική θυμίζει σε όλους και τι είχε συμβεί στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όταν για παράδειγμα στον ΣΚΑΪ είχαν «ανακαλύψει» αρχικά συμπλοκή για ποδοσφαιρική διαφωνία.
Στο έγκλημα της Πανόρμου, διακρίνεται νέα προσπάθεια για να αποπολιτικοποιηθεί ένας ακόμα χρυσαυγίτης που αφαίρεσε μία ανθρώπινη ζωή.
Οι υπεύθυνοι εφημερίδων δείχνουν να πάσχουν από… αμνησία όταν πρόκειται να ενημερώσουν τους αναγνώστες τους για το ποιος είναι ο δολοφόνος και σε ποιον χώρο δραστηριοποιείται πολιτικά.
Σε τέτοια περιστατικά φαίνεται ότι θυμούνται ξαφνικά το «σαβουάρ» βιβρ της δημοσιογραφίας…
http://www.koutipandoras.gr/