Υποσχέθηκα να ξανάρθω...

Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 20160 σχόλια

Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Πανελλαδικός Σύνδεσμος Αγωνιστών Εαμικής Εθνικής Αντίστασης, για την απόδοση του χώρου θυσίας του Σκοπευτηρίου Καισαριανής ενώ ακολουθεί παρουσίαση του...
έργου «Καταχνιά» από τη λαϊκή ορχήστρα του συνθέτη Χρήστου Λεοντή με τη συμμετοχή της χορωδίας της ΕΡΤ.

"Υπάρχει βαθύτερη συναισθηματική φόρτιση διότι ένα χρόνο πριν βρέθηκα στην πλατεία της Καισαριανής και υποσχέθηκα να έρθω ξανά στην πλατεία σας ως πρωθυπουργός και σήμερα εκπληρώνω αυτή την υπόσχεση. Υποσχέθηκα να έρθω για να αποδώσω αυτό τον χώρο εκεί που ανήκει στο δήμο στους δημότες της Καισαριανής. Η ελληνική δημοκρατία αναγνωρίζει και τιμά αυτούς από τους οποίους δημιουργήθηκε αυτούς που της έδωσαν υπόσταση," τόνισε ο πρωθυπουργός, Αλ. Τσίπρας στην έναρξη της ομιλίας του στο Σκοπευτήριο.

«Απέναντι σε αυτούς που είχαν το θάρρος να κοιτάξουν την ιστορία στα μάτια κάνουμε το καθήκον μας και συνεχίζουμε στα βήμστά τους. Για μένα είναι ιδιαίτερη τιμή να βρίσκομαι εδώ ως πρωθυπουργός και καλώ τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων προκειμένου να τους παραδώσω το ΦΕΚ με το οποίο αποδίδεται το Σκοπευτήριο της Καισαριανής στον δήμο και στο λαό της, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Πανελλαδικός Σύνδεσμος Αγωνιστών Εαμικής Εθνικής Αντίστασης, για την απόδοση του χώρου θυσίας του Σκοπευτηρίου Καισαριανής στον Δήμο και τον λαό της περιοχής».

Παρόντες στην εκδήλωση είναι οι κ.κ. Παππάς, Μπαλάφας, Τσιρώνης, Δρίτσας, Παπαδημούλης...
Share this article :
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. gkatzios news - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger