Ο Σύλλογος ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ στην Αλεξανδρούπολη

Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel και ο Σύλλογος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
ενώνουν τη δράση τους στην Αλεξανδρούπολη


 
  Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel και η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν μεγάλη ενημερωτική καμπάνια πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης του κοινού αναφορικά με τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων/μυελού των οστών και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών στην Αλεξανδρούπολη.


 Με το μήνυμα “Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης, Δώσε Ζωή” πολλοί δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς της Αλεξανδρούπολης ενώνονται το τετραήμερο από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016  για να  προσφέρουν ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας, παιδιά και ενήλικες, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητούν ένα συμβατό μόσχευμα.


Ο Όμιλος Ν.Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, που πρόσφατα γιόρτασε 40 χρόνια ζωής, λειτουργίας και δημιουργίας, έχει συνδέσει την παρουσία του με την κοινωνική, περιβαλλοντική και πολιτιστική συνεισφορά. Προάγοντας το σεβασμό, την προστασία και την αμέριστη συμπαράσταση στον συνάνθρωπο έχει αναπτύξει στενή συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» έχοντας εντάξει στο πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου τη δράση για εγγραφή εθελοντών δοτών μυελού των οστών στις τοπικές κοινωνίες πέριξ των ξενοδοχείων του. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι,  αντίστοιχη καμπάνια ενημέρωσης που ξεκίνησε στο Ρέθυμνο τον Οκτώβριο του 2015 έχει αποφέρει μέχρι σήμερα περισσότερους  από 1000  εθελοντές δότες, καθώς η προσπάθεια συνεχίζεται επάξια από τοπικούς ιδιωτικούς φορείς.
Από 13 έως 16 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη  η μεγάλη ενημερωτική καμπάνια πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης του κοινού περιλαμβάνει ομιλίες και εκδηλώσεις με στόχο όχι μόνο την ενημέρωση αλλά και την εγγραφή όσων γίνεται περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.