Ο Άδωνις αποθεώνει τον «σοσιαλμανή» Κωνσταντίνο Καραμανλή (video)

Σε «οργασμό Καραμανλισμού» βρίσκεται σήμερα Τρίτη ο Άδωνις Γεωργιάδηςανήμερα της 42ης επετείου ιδρύσεως της ΝΔξενίζοντας ακόμα και τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους του κόμματός του, που θυμούνται, τόσο το από πού ξεκίνησε τη βουλευτική του σταδιοδρομία, όσο και τις απόψεις του για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή και τη χούντα.
Πλέον, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ως αντιπρόεδρος της ΝΔ, αποτάσσει την εποχή τηςνοσταλγίας του για τα «επιτεύγματα» της χούντας, ενώ δηλώνει τα σέβη του στον ιδρυτή της, Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Ένας επιεικής χαρακτηρισμός για τον σεβασμό που ξαφνικά θρέφει ο κ. Γεωργιάδης για τον ιδρυτή της ΝΔ, θα ήταν κάλλιστα το «όψιμος».
Βλέπετε, η άποψή του για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ήταν «κάπως διαφορετική»πριν ενταχθεί στη ΝΔ: «Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έφερε τη σοσιαλμανία από το Παρίσι στην Ελλάδα. Η κυβέρνηση ήταν σχεδόν σοσιαλιστική».
Στο παρακάτω βίντεο, θα δείτε επίσης και τις απόψεις του για την «οικονομία-κούκλα»που παρέδωσε η χούντα στη Μεταπολίτευση: «Ήμασταν Δανία», έλεγε χαρακτηριστικά.
Αν ποτέ η «πολιτική κυβίστηση» γίνει ολυμπιακό άθλημα, μην αναρωτηθείτε ποιος θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. Απλά κοιτάξτε δεξιά. Τέρμα δεξιά. Από εκεί θα έρχεταιολυμπιονίκης για να το παραλάβει…