«Κανείς δεν μας βοήθησε στις μεταρρυθμίσεις», λέει η Σλοβακία

Η πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ιβέτα Ραντιτσόβα εξηγεί την άρνηση της Μπρατισλάβα να συμμετάσχει στο πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα, με το επιχείρημα ότι κανείς δεν βοήθησε τη χώρα της να φέρει εις πέρας τις «μεγάλες οικονομικές μεταρρυθμίσεις», κατά την περίοδο 1998-2002, σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται την Παρασκευή στην εφημερίδα Financial Times Deutschland.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Σκληρή επίθεση κατά της Σλοβακικής κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη μετά την άρνηση της Σλοβακίας να ψηφίσει το σχέδιο στήριξης της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά όργανα.

    « Είναι και μία ενέργεια αγνωμοσύνης έναντι της Ελλάδας που υποστήριξε σθεναρά την ένταξη της Σλοβακίας τόσο στην Ευρωπαϊκή Ένωση όσο και στη ζώνη του Ευρώ. Αναμένω τις ενέργειες της ελληνικής κυβέρνησης η οποία οφείλει να θέσει το θέμα στο ECOFIN και στο Συμβούλιο Κορυφής όχι γιατί κινδυνεύει το σχέδιο στήριξης της ελληνικής οικονομίας, αλλά γιατί στην ουσία τίθεται ένα κρίσιμο θέμα αρχής για το πώς θα λειτουργήσει η Ένωση στο μέλλον» σημείωσε μεταξύ άλλων η Ντόρα.

    Η πρώην υπουργός Εξωτερικών προσπαθεί να ... ξυπνήσει τον Παπανδρέου και τον Δρούτσα που αντί να διαμαρτυρηθούν έντονα στους Σλοβάκους, επέλεξαν να συνεχίσουν τις διακοπές τους. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έχουμε παρακάτω την δήλωση Ντορας!την βάλαμε σχεδόν μόλις την έκανε.
    Απλά δεν πήραμε θέση όπως κάνουμε για όλες τις δηλώσεις πλην από αυτές που κάνει το γαλάζιο φοβερό...κορίτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου