Σήμερα οι μάχες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο Γιουρόπα Λιγκ

  Στρον δρόμο που χάραξε ο Αρης θέλουν να χαράξουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Οι "δικέφαλοι" ρίχνονται σήμερα στην μάχη του Γιουρόπα Λιγκ και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ομίλους. 

    Οι Θεσσαλονικείς αντιμετωπίζουν στην Τούμπα την Φενέρμπαχτσέ 21:30 και ο Παύλος Δερμιτζάκης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πρόκριση. «Στη συνέχεια των ευρωπαϊκών προκλήσεων, μετά τον Άγιαξ, που ήταν μεγάλος αντίπαλος, έχουμε τη Φενέρ. Πρόκειται για σπουδαία και ιδιαίτερα παιχνίδια. Στο τέλος της διπλής αναμέτρησης με τον Άγιαξ είπα ότι αφήσαμε παρακαταθήκη, το ίδιο ισχύει και τώρα, με τη διαφορά ότι, πλέον, είμαστε πιο βελτιωμένοι, πέρασαν οι μέρες
και δουλέψαμε σε πράγματα ώστε να μπορέσουμε με τη Φενέρ να παρουσιαστούμε καλύτερα και να δείξουμε την ομάδα που θέλουμε όλοι μας" τόνισε αρχικά και πρόσθεσε: 

    "Η Φενέρ διαθέτει πλούσιο ρόστερ, τεράστιο μπάτζετ, αλλά τις ομάδες δεν τις κάνουν τα λεφτά και οι πολλοί και μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Αντιπαραθέτουμε πίστη, θέληση που έχουμε για τη συνέχεια των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Είμαστε ομάδα που μας αρέσουν τα δύσκολα. Ξέρουμε ότι θα έχουμε τη στήριξη κόσμου, η ομάδα είναι κομμάτι τους μεταφορικά και ουσιαστικά. Εύχομαι αύριο να γίνει ένα μεγάλο παιχνίδι, να πάρουμε αυτό που θέλουμε, δηλαδή το μηδέν στην άμυνα και να πετύχουμε γκολ που θα μας επιτρέψουν να διαχειριστούμε καλύτερα το δεύτερο παιχνίδι την Κωνσταντινούπολη"

    

    Με στόχο το θετικό αποτέλεσμα αναχώρησε χθες η αποστολή της ΑΕΚ για τη Σκωτία, όπου σήμερα θα αναμετρηθεί με τη Νταντί Γιουνάιτεντ, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Κατά την αναχώρηση της αποστολής ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να πάρει το αποτέλεσμα που θα της δίνει το προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

    «Είμαστε έτοιμοι. Είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει και από την απόδοση στα φιλικά παιχνίδια, με εξαίρεση το τελευταίο ματς με την Καλλιθέα. Πιστεύω πως αν η ΑΕΚ είναι αυτή που ήταν στα φιλικά, θα πάρουμε ένα ευνοϊκό αποτέλεσμα.

    Σε ερώτηση σχετική με την αγωνιστική κατάσταση του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, αλλά και τη δυναμικότητα της Νταντί ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: «Ο Ντιόπ δεν είναι 100% έτοιμος. Τον έχουμε μαζί μας, αλλά ακόμη δεν έχω αποφασίσει αν θα αρχίσει στο παιχνίδι. Η Νταντί είναι επικίνδυνη ομάδα και δυνατή, με πολύ καλή φυσική κατάσταση και πάθος. Πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα δυο-τρεις παίκτες, όπως ο Ντέιλι, που είναι γρήγορος επιθετικός, ο Ντίξον και ο Κένεθ".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια