Επιβεβαίωσε ...τις Τρεις Μονοεδρικές στον Έβρο ο "Αλάνθαστος"!!

Στην τηλεόραση της Θράκης το βράδυ 16/8/10 στο δελτίο των 9, ο υφυπουργός εσωτερικών μίλησε για τον νέο εκλογικό νόμο που ετοιμάζει η κυβέρνηση,και επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για τρεις μονοεδρικές περιφέρειες στον Έβρο.Είπε για τα πληθυσμιακά κριτήρια με τα οποία συγκροτούνται οι νέες εκλογικές περιφέρειες ,και κάθε μια θα έχει γύρω στις 50.000 κατοίκους.
Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να σπάσουν "Καλλικρατικοί " Δήμοι, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό θα συμβεί στους νησιωτικούς  και στους  μεγάλους της Αττικής -Θεσ/νικης,άρα στον Έβρο δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.Αυτό σημαίνει ότι αυτά που έλεγαν κάποιοι στις Φέρες και στο Τυχερό, ότι η  στάση του Υφυπουργού στο σχεδιασμό του χωροταξικού ,είχε σχέση με τον νέο εκλογικό νόμο και τις μονοεδρικές, επιβεβαιώνονται πλήρως.Δείτε το κομμάτι αυτό της συνέντευξης που μιλάει για τον εκλογικό νόμο!

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Οι επόμενες εκλογές θα γίνουν με το παλιό σύστημα,και έτσι θα έχουν την ευκαιρία και στο Τυχερό και στις φέρες και στο τρίγωνο και σε ολο το νομό να τον μαυρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Αποφύγετε τις ύβρεις για να μην αναγκαζόμαστε να διαγράφουμε.Είμαστε υπέρ της ελεύθερης έκφρασης και του διαλόγου